Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

"Λόγια Γυμνά" - Λογοτεχνική Βραδιά IANOS Καλαμαριά


«Λόγια Γυμνά», αληθινά, παράλογα, παράφορα, ακραία ... με αυτό το λεκτικό σχήμα ο γνωστός σκηνοθέτης, Γρηγόρης Αποστολόπουλος, άνοιξε τη λογοτεχνική βραδιά ανάγνωσης που πραγματοποιήθηκε από τον Ιανό Καλαμαριάς για τους εραστές της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας και τους λάτρεις του βιβλίου, με την παρουσίαση του βιβλίου «Λόγια Γυμνά» της Σίσσυς Σιγιουλτζή-Ρουκά από τις εκδόσεις Θερμαϊκός, την Τρίτη 10 Μαΐου στις 7:30μ.μ. εντός του βιβλιοπωλείου επί της οδού Μεταμορφώσεως 24 στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αγγίζει τις πιο βαθιές πτυχές της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης, για το οποίο μίλησαν ένθερμα με παρρησία η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Αποστολόπουλος, η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Καλλιόπη Χίου και η ίδια η συγγραφέας. Ρόλο συντονίστριας ανέλαβε η αναγνώστρια Καλλιόπη Γεωργιάδου-Γκάλφα. Συμμετείχαν δυναμικά οι επιχειρηματίες Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης και Μαριάννα Τσαμακδά, οι οποίοι συνομιλούσαν, έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι, διαβάζοντας αποσπάσματα από το βιβλίο «Λόγια Γυμνά», υπό το φως βίντεο και την αύρα αισθαντικής μουσικής.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κόκκινο κρασί και φιλική συζήτηση.  Στο τέλος η συγγραφέας Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά έδωσε αποκαλυπτικές απαντήσεις στις πολύ ενδιαφέρουσες και προκλητικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου Χριστίνας Ταχιάου


Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μουσικά στιγμιότυπα, φωτογραφικό υλικό από τη λογοτεχνική βραδιά - παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 10.5.2011, στο βιβλιοπωλείο Ιανός Καλαμαριάς για το λογοτεχνικό βιβλίο "Λόγια Γυμνά" εκδ. Θερμαϊκός και τη συγγραφέα του Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά.


Στο video που ακολουθεί η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Καλλιόπη Χίου μιλάει για το λογοτεχνικό βιβλίο "Λόγια Γυμνά" εκδ. Θερμαϊκός και τη συγγραφέα του Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά στη λογοτεχνική βραδιά - παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 10.5.2011, στο βιβλιοπωλείο Ιανός Καλαμαριάς.


Στο video που ακολουθεί η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου μιλάει για το λογοτεχνικό βιβλίο "Λόγια Γυμνά" εκδ. Θερμαϊκός και τη συγγραφέα του Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά στη λογοτεχνική βραδιά - παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 10.5.2011, στο βιβλιοπωλείο Ιανός Καλαμαριάς.


Στο video που ακολουθεί οι επιχειρηματίες Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης και Μαριάννα Τσαμακδά διαβάζουν αισθαντικά αποσπάσματα από κείμενα, δοκίμια και ποιήματα του λογοτεχνικού βιβλίου "Λόγια Γυμνά" εκδ. Θερμαϊκός της συγγραφέως Σίσσυς Σιγιουλτζή-Ρουκά στη λογοτεχνική βραδιά - παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 10.5.2011, στο βιβλιοπωλείο Ιανός Καλαμαριάς.


Γρηγόρης Αποστολόπουλος, Σκηνοθέτης


Στο video που ακολουθεί η συγγραφέας του λογοτεχνικού βιβλίου "Λόγια Γυμνά", εκδ. Θερμαϊκός, Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά  αισθησιακά μας αποκαλύπτεται στη λογοτεχνική βραδιά - παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 10.5.2011, στο βιβλιοπωλείο Ιανός Καλαμαριάς.

2 σχόλια:

  1. Δεν μπόρεσα να έρθω... συγχαρητήρια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομιλία της κας Ταχιάου και οι παρεμβάσεις της για τα Γυμνά Λόγια ήταν χάρμα οφθαλμού ... Γ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.