Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

"Λόγια Αρσενικά" Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, Παρουσίαση Public Σέρρες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Public Σερρών, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, 19:00, σε μια ατμόσφαιρα επαγγελματισμού και ευγένειας, με διάθεση αγάπης και αμοιβαίας εκτίμησης, έλαβε χώρα η παρουσίαση της δεύτερης έκδοσης του μυθιστορήματος "Λόγια Αρσενικά" των συγγραφέων Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά και Γιώργου Ρουκά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.


Την εκδήλωση προλόγισε εγκάρδια ο διευθυντής καταστήματος Public Πάρης Κοτζαθανάσης. Μαζί με τη συγγραφέα Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, για το βιβλίο "Λόγια Αρσενικά", μίλησαν με ενθουσιασμό εκλεκτοί επαγγελματίες, ανάμεσα τους, ο Θεολόγος Μυρωνίδης - δικηγόρος, ο Γρηγόρης Θωματίκος - δημοσιογράφος, η Χρυσάνθη Παλάζη – φιλόλογος, Δρ. παιδαγωγικής και ο Σάββας Ιωακειμίδης - αρχιτέκτων μηχανικός. Η άρτια οργάνωση του Νίκου Βουζούκα και το πλήθος κόσμου που αγκάλιασαν το βιβλίο και τους ομιλητές με θέρμη, δημιούργησαν ένα δραστήριο λογοτεχνικό κλίμα, με ερωτήσεις, παρεμβάσεις, σχόλια, χαρά και συγκίνηση. Αυτή η ευχάριστη βραδιά έκλεισε γλυκά με την ευγενική χορηγία των Ζαχαροπλαστείων «Βασάκη»Δείτε το video της επιτυχημένης εκδήλωσης που ακολουθεί:




Αρχές Μαΐου 2018, κυκλοφόρησε με επιτυχία το μυθιστόρημα Λόγια Αρσενικά των συγγραφέων Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά και Γιώργου Ρουκά, από τις εκδόσεις Πνοή, το οποίο πρόσφατα εγκαινίασε και την 2η ανατύπωσή του, η οποία είναι εμπλουτισμένη με την κριτική προσέγγιση επτά καταξιωμένων επαγγελματιών. 

Το Λόγια Αρσενικά είναι ένα τολμηρό μυθιστόρημα, μια αληθινή ιστορία που σοκάρει. Πέρα από τα γεγονότα, την πλοκή, το περιβάλλον, την ατμόσφαιρα και τους ήρωες, αυτό που συμβαίνει μέσα στο συγκεκριμένο ερωτικό χρονογράφημα είναι μια σύγκρουση με τις εκάστοτε κοινωνικές νόρμες, τα ταμπού, τις σεμνότυφες αναστολές, τις υποκριτικές συστολές και μια ανατροπή σε γλωσσικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο. Ο θρίαμβος της Ελληνικής γλώσσας κόβει την ανάσα. Η ειλικρινής αποτύπωση αισθαντικών σεξουαλικών σκηνών μέσα από ρεαλιστικές γλωσσικές περιγραφές και εικόνες κάνει το βιβλίο Λόγια Αρσενικά να διαβάζεται απνευστί. Πρόκειται για μια ακαταμάχητη λογοτεχνική εμπειρία ζωής. 



Το Λόγια Αρσενικά είναι η αληθινή ιστορία των ματωμένων πόθων ενός φιλήδονου άνδρα, η οποία εκτυλίσσεται στην ερωτική γραμμή του φιλόδοξου βίου του. Πολλές ερωμένες, μια σύζυγος, ένα αίσθημα, μια γυναίκα. Η σάρκα, το πνεύμα και η βούληση μιας κοινωνίας ανθρώπων παραδομένων στην αστάθεια, στην ανησυχία και στην ανία. Σεξουαλικά αρπακτικά; Πρόστυχα συναισθήματα; Αυθεντικά ένστικτα; Αυταπόδεικτη αλήθεια. Αυτό που κάνει τους ήρωες να ξεχωρίζουν είναι η ικανότητά τους να ακολουθούν τη λογική αφημένοι στις ορμές της ηδονής. Πως το τυφλό σεξ υποδουλώνει την καθαρότητα του πόθου; Μπορεί το πάθος να σβήσει τον έρωτα; Μπορεί η αγάπη να αλλάξει την πραγματικότητα; Μια ιστορία με τολμηρή γλώσσα και πραγματικές εικόνες…Δείτε το video teaser της παρουσίασης:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.