Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Η αληθινή ιστορία του «Λόγια Αρσενικά» παρουσιάστηκε στα Ιωάννινα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο Public Ιωαννίνων η παρουσίαση του αισθαντικού, λογοτεχνικού βιβλίου «Λόγια Αρσενικά», των συγγραφέων Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά και Γιώργου Ρουκά, που κυκλοφορεί σε 2Η έκδοση από τις εκδόσεις Πνοή, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, 18:00.

Η Σίσσυ και ο Γιώργος, νύφη και πεθερός, έγραψαν ένα βιωματικό μυθιστόρημα, μια προκλητική κινηματογραφική “ταινία”. Πλήθος κόσμου, διαφόρων ηλικιών, παρακολουθούσε με ενδιαφέρον και συγκίνηση, την λογοτεχνική αυτή παρουσίαση, μέσα από την κατάθεση ψυχής, τόσο της συγγραφέως Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, όσο και των εκλεκτών συνομιλητών που την πλαισίωναν. Όλοι άφησαν το προσωπικό τους στίγμα, καθώς το «Λόγια Αρσενικά», όπως παραδέχθηκαν, είναι ένα αληθινό βιβλίο, με τολμηρή γλώσσα πού όλοι μας, άνδρες και γυναίκες μιλούμε άλλοτε φανερά και άλλοτε κρυφά, αλλά και έντονες, ζωντανές, προκλητικές εικόνες που ζήσαμε με πάθος ή θέλουμε τόσο πολύ να γευτούμε. Ένα βιβλίο γεμάτο έρωτα, σεξ, αγάπη, λατρεία και πόθο για ζωή.

Μαζί με την λογοτέχνιδα – συγγραφέα, Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, μίλησαν για το βιβλίο «Λόγια Αρσενικά», τέσσερεις γνωστοί και αγαπητοί Γιαννιώτες,  ο εξαιρετικός δημοσιογράφος της Ηπείρου Παναγιώτης Μπούρχας, ο εκλεκτός Κωνσταντίνος Κατσιούρας, επιχειρηματίας, ο αγαπητός Νάσος Παπαχριστόδουλος, σύμβουλος επιχειρήσεων και ο φέρελπις Χάρης Λαζάνης, δικηγόρος – διαμεσολαβητής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ευγενέστατη ομάδα εργαζομένων του Public Ιωαννίνων που βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε αυτούς που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά μας στήριξαν διαδικτυακά και σε όλα τα ΜΜΕ που μας υποστηρίζουν. Το «Λόγια Αρσενικά» έχει ήδη κάνει τρεις παρουσιάσεις στη Θεσσαλονίκη, από μια σε Βέροια, Σέρρες, Ιωάννινα και συνεχίζει να μας ταξιδεύει.

ΣΙΣΣΥ ΣΙΓΙΟΥΛΤΖΗ-ΡΟΥΚΑ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΚΑΣ, «Λόγια Αρσενικά», Εκδόσεις ΠΝΟΗ, Αθήνα 2018, ISBN: 978-618-5307-35-6, Διαστάσεις: 14x21 cm, Σελ.: 212.

Ακολουθούν βίντεο φωτογραφίες από την εκδήλωση:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.