Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Λόγια Γυμνά» Μάγεψαν την Αθήνα

Η Αθήνα υποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη το λογοτεχνικό βιβλίο «Λόγια Γυμνά» των εκδόσεων Θερμαϊκός και τη συγγραφέα του Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, τη Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7μ.μ. στο IANOS Café, Σταδίου 24.  Παρά τις 2 μεγάλες πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της πρωτεύουσας  και τον γενικό αποκλεισμό αρκετοί φίλοι ανταποκρίθηκαν στο επιτυχημένο λογοτεχνικό κάλεσμα θέλοντας να μοιραστούν «Λόγια Γυμνά».  

Η παρουσίαση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πέρα από τις εξαιρετικές ομιλίες των εκλεκτών συντελεστών, παρουσιάστηκε ερωτικό δρώμενο,  υψηλών προδιαγραφών,  συνοδεία  αισθαντικής απαγγελίας και πιάνου, βασιζόμενο σε αποσπάσματα και μουσικά κομμάτια του βιβλίουΗ συγγραφέας,  Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά μάγεψε το κοινό με την έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και άκρως αποκαλυπτική ομιλία της.  Ο κόσμος συγκινημένος συγχάρηκε όλους τους συντελεστές για την υπέροχη βραδιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η συγγραφέας, Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά, λάμποντας από χαρά, δε σταμάτησε να υπογράφει βιβλία και να συνομιλεί με νέους και παλιούς φίλους.  Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Θάνος Νιφόρος, οικονομολόγος, ο κ. Ανδρέας Παλευρατζής, δικηγόρος και η κα Ματίνα Νταλλαρή, δημοσιογράφος, ενώ το συντονισμό είχε η κα Ελένη Ταγωνίδη-Μανιατάκη, αντιπρόεδρος του Μανιατακείου Ιδρύματος και λογοτέχνης. Στο δρώμενο συμμετείχαν οι επιχειρηματίες Μαριάννα Τσαμακδά και Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθεί video με φωτογραφίες από την παρουσίαση του λογοτεχνικού βιβλίου
"Λόγια Γυμνά" της συγγραφέως Σίσσυς Σιγιουλτζή-Ρουκά και των εκδόσεων
Θερμαϊκός
στην ΑΘήνα 31.5.2011,  στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου "Ιανός",  Ianos Cafe Σταδίου 24.



Παρακολουθήστε ζωντανά το εναρκτήριο καλωσόρισμα του κ. Χατζηιακώβου, Διευθυντού IANOS,  στο πλαίσιο της παρουσίασης του λογοτεχνικού βιβλίου "Λόγια Γυμνά" της συγγραφέως Σίσσυς Σιγιουλτζή-Ρουκά από τις εκδόσεις Θερμαϊκός στην ΑΘήνα 31.5.2011,  στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου "Ιανός", Σταδίου 24.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.