Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

"Λόγια Γυμνά" - Αισθαντική Απαγγελία - Ianos Σταδίου!

Ο Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης και η Μαριάννα Τσαμακδά μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο πολύ όμορφο γεμάτο αγάπη, έρωτα, ρομαντισμό και μας κάνουν να ονειρευτούμε μια ζωή με "Λόγια Γυμνά" ... στο παρόν βίντεο παρακολουθούμε το αισθαντικό δρώμενο που συνέθεσαν με αποσπάσματα κειμένων, δοκιμίων και ποιημάτων του λογοτεχνικού βιβλίου "Λόγια Γυμνά" της Σίσσυς Σιγιουλτζή-Ρουκά στην επίσημη παρουσίαση στην Αθήνα, 31.5.2011 στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ στη Σταδίου (Ianos Cafe). Τους αξίζουν συγχαρητήρια μιας και κατάφεραν γλυκά να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους (Ο Αχιλλέας είναι επιχειρηματίας πληροφορικής και η Μαριάννα επιχειρηματίας αισθητικός), άφησαν το "Λόγια Γυμνά" να τους παρασύρει μεθυστικά στα άδυτα του πάθους των δαιμονισμένων ηρώων του και συναισθηματικά μας ταξιδέουν σε ένα βιωματικό παιχνίδι αισθήσεων γεμάτο έρωτα, αγάπη, συναισθήματα παράλογα, παράφορα, ακραία, αληθινά, τόσο"Λόγια Γυμνά" ...  Απολαύστε τους!


Μαριάννα Τσαμακδά   Θα μπορούσε κάλλιστα να ταυτιστεί με την Ερμύλλη του Λόγια Γυμνά που συμπτωματικά είναι η μεσαιωνική ονομασία της Ορμύλιας Χαλκιδικής, όπου και γεννήθηκε το 1981. Σπούδασε Αισθητικός και μετεκπαιδεύτηκε στο Μάντσεστερ. Σήμερα διατηρεί δικό της Ινστιτούτο Αισθητικής στη Θεσσαλονίκη.  Είναι μια δυναμική και σύγχρονη γυναίκα, με ιδιαίτερη άποψη για το γυναικείο φύλο, η οποία πηγάζει κυρίως μέσα από τη δουλειά της. Ασχολείται καθημερινά με το να ομορφαίνει τη γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα, τρυφερά και ανεπιτήδευτα, έχει μία σε βάθος επαφή με την ψυχολογία, τις ευαισθησίες και τα θέλω της σύγχρονης γυναίκας. Μέσα στο «Λόγια Γυμνά» αναγνώρισε τα πρόσωπα – φιγούρες που ανταμώνει στο διάβα της ζωή της.

Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης: Γεννήθηκε το 1966 στη Μελβούρνη Αυστραλίας. Ήρθε μικρός στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Άνω Τούμπα.  Με σπουδές System Analyst και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, σήμερα είναι επιχειρηματίας Πληροφορικής ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει Διευθυντικό Στέλεχος μεγάλων εταιρειών του χώρου. Παντρεμένος με τη Μαρία έχει μία κόρη τη Σοφία 19 χρονών. Του αρέσουν το διάβασμα, το σκι, η μουσική και τα ταξίδια. Λόγω των συνθηκών που μεγάλωσε και ζει είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα «Λόγια Γυμνά» που χαρακτηρίζουν κάθε σχέση… την ανδρική ορμή, τη γυναικεία φύση, την ψυχολογία των ανθρώπων εν γένει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.