Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

"Λόγια Γυμνά" Με Πνοή Γυναίκας στη Βοστώνη!

-Stella Saih: Αύριο Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 10:00 π.μ. (4:00 μ.μ. Ελλάδος), συντονιστείτε μαζί μας στο 1550 WΝΤΝ ή στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.grecianechoes.com / www.wntn.com!!! 

Listen to the Greek Women's Radio Show "Me Pnoi Gynaikas" on March 13 at 10:00 am  n www.grecianechoes.com /www.wntn.com. «Λόγια Γυμνά», όμορφα, ζουμερά, από καρδιάς, βαθυστόχαστα, αλλά και σκανδαλιστικά θα ακούσουμε από την συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου κ. Σίσσυ Σιγιουλτζή – Ρουκά (Sissy Sigioultzi Roukas). 

Η κ. Σιγιουλτζή – Ρουκά είναι μια δυναμική Θεσσαλονικιά που μαγεύει όσους την γνωρίζουν με την προσωπικότητά της, τις γνώσεις της, και την ευφράδεια της. Η κ. Σιγιουλτζή – Ρουκά είναι σύμβουλος σε θέματα health marketing, και digital media culture and communication, και υποψήφια διδακτορικού σε cyber culture & communication μεταξύ πολλών άλλων δραστηριοτήτων. Θα έχουμε την τιμή και την χαρά να μιλήσουμε ζωντανά τηλεφωνικά μαζί της από Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 10:00 π.μ. (4:00 μ.μ. Ελλάδος). Συντονιστείτε μαζί μας στο 1550 WΝΤΝ ή στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.grecianechoes.com / www.wntn.com!!! 

-Sissy Sigioultzi-Rouka: Σας περιμένουμε όλους και όλες σε μια ραδιοφωνική συνάντηση με μπρίο, τσαχπινιά, θηλυκότητα και μεράκι, φτιαγμένη γλυκά από τα δυναμικά χέρια της δικής μας Θεσσαλονικιάς δημοσιογράφου Stella Saih! Με Πνοή Γυναίκας λοιπόν!

-Stella Saih: Αγαπητές φίλες και φίλοι, και μόνο διαβάζοντας το ανωτέρω σχόλιο της Σίσσυς, παίρνετε μια γαργαλιστική γεύση για το περιεχόμενο της κουβέντας μου μαζί της και για την χειμαρρώδη έκφραση λόγου της! Πάμε για απογείωση!!!

Λόγια Γυμνά στον αέρα της Βοστώνης! Η Στέλλα και η Σίσσυ σας περιμένουν ;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.